skip to Main Content

O nama

Specijalizirana tvrtka za izradu slatkih dekoracija

Tvrtka Dekors doo je specijalizirana za izradu slatkih dekoracija, a nalazi se u poduzetničkoj zoni  Podi, nedaleko Šibenika.

Nudimo široki asortiman šećernih dekoracija za torte, kolače i sladolede. Raznolika ponuda proizvoda i veličine pakiranja omogućuje nam da opskrbljujemo domaćinstva, pekare i slastičarnice, a radimo i veleprodaju te maloprodaju kroz poznate trgovačke lance.

Suvremen pogon , izrađen 2013. godine   opremljen je  modernom tehnologijom.  Težimo razvoju novih proizvoda usko surađujući s klijentima i prateći potrebe potrošača i trendove  na tržištu.

Nova tvrtka na hrvatskom i regionalnom konditorskom tržištu

Dekors d.o.o. je nova tvrtka na hrvatskom i regionalnom konditorskom tržištu.  Preuzeli smo  poslovanje i brand od tvrtke Slatke Stvari koja jeinicijalno osnovana od strane nizozemskog investitora, suvlasnika jednog od najvećih dobavljača šećernih dekoracija.  Od 2014. godine društvo je u većinskom vlasništvu hrvatskih poduzetnika, koji su prepoznali potencijal nove proizvodnje  te nastavili  i povećali opseg investicijskog programa.

Certificirani proizvodni pogon

Proizvodni pogon  je sagrađen po najnovijim standardima, proizvodnja je usklađena s HACCP sustavom upravljanja sigurnošću u proizvodnji te posjedujemo IFS certifikat.

Specijalizirani smo za proizvodnju šećernih dekoracija kao što su šećerne mrvice, kuglice i perle, šećerne ružice, kakao mrvice, rižine kuglice, te svjetlucavi obojani šećer i sl.  Planiramo proširiti asortiman na granulirani šećer (sugar nibs), gotove smjese za kolačei mješavine za pečenje.

Back To Top