skip to Main Content

O nama

Specijalizirana tvrtka za izradu slatkih dekoracija

Tvrtka Dekors d.o.o. je specijalizirana za izradu slatkih dekoracija, a nalazi se u poduzetničkoj zoni Podi, nedaleko Šibenika.

Nudimo široki asortiman šećernih dekoracija za torte, kolače i sladolede. Raznolika ponuda proizvoda i veličine pakiranja omogućuje nam da opskrbljujemo domaćinstva, pekare i slastičarnice. Proizvodi su dostupni u veleprodaji, te u izvozu za europsko tržište.

Suvremeni pogon, izgrađen 2013. godine opremljen je modernom tehnologijom. Težimo razvoju novih proizvoda usko surađujući s klijentima i prateći potrebe potrošača i trendove na tržištu.

Nova tvrtka na hrvatskom i regionalnom konditorskom tržištu

Dekors d.o.o. je nova tvrtka na hrvatskom i regionalnom konditorskom tržištu.  Preuzeli smo poslovanje i brand od tvrtke Slatke Stvari d.o.o. koja je inicijalno osnovana od strane nizozemskog investitora, suvlasnika jednog od najvećih dobavljača šećernih dekoracija. Od 2014. godine društvo je u većinskom vlasništvu hrvatskih poduzetnika koji su prepoznali potencijal nove proizvodnje, te nastavili i povećali opseg investicijskog programa.

Certificirani proizvodni pogon

Proizvodni pogon je izgrađen prema najnovijim standardima, proizvodnja je usklađena s HACCP sustavom upravljanja sigurnošću u proizvodnji te posjedujemo IFS certifikat.

Specijalizirani smo za proizvodnju šećernih dekoracija kao što su šećerne mrvice, kuglice i perle, šećerne ružice, kakao mrvice, rižine kuglice, te svjetlucavi obojani šećer i sl. Planiramo proširiti asortiman na granulirani šećer (sugar nibs), gotove smjese za kolače i mješavine za pečenje.

Back To Top